VITOSHA BP GROUP BULGARIA associeert met verschillende internationale topbedrijven


  • De kogel is door de kerk.  Na vele besprekingen en het sluiten van deals hebben internationale topbedrijven in de dienstensector een associatie aangegaan met VITOSHA BP GROUP BULGARIA , dit om enkel het allerbeste te kunnen bieden aan onze klanten.
    Wij zijn  fier op deze deals die ten goede komen van onze klanten die ondertussen heel tevreden zijn over hun keuze om in Bulgarije aan de slag te gaan.
  • Ook op Real Estate kunnen wij U op elk vlak bijstaan door ons team van vastgoedspecialisten die U zullen  begeleiden van A tot Z bij de aankoop en/of huur van een Bulgaars vastgoed.
    U wenst te emigreren naar Bulgarije of Kroätië dan staan de mensen uit ons samenwerkingsverband met de verschillende Ambassades onmiddellijk klaar om U hierover adequaat te informeren en  U te helpen met het vervullen van de verschillende formaliteiten.  
  • De internationale associatie van topbedrijven heeft grootse plannen om op heel korte termijn hun dienstenpakket en mogelijkheden nog verder  uit te breiden zowel in België , Duitsland, Nederland, Kroätië en Bulgarije.
  • Tijdens het najaar van 2013 zal de Vitosha Group ook te zien zijn  op verschillende internationale beurzen en congressen teneinde onze diensten te promoten en voor te stellen.
Wij zijn dan ook heel fier op deze groei van onze groep en houden U als trouwe klant en lezer stipt op de hoogte van onze dienstverlening en mogelijkheden.
 
Bron: Vitosha Group Germany GMBH  22 Juni 2013